Reply to topic

Gizmo open folder
Giorgio scr


Joined: 23 Nov 2009
Posts: 1
Reply with quote
Hi,

I've a problem with my gizmo toolbar.

I add a folder dragging it to the toolbar; from "Edit..." I set the action to "Open" (or "Explore", is the same).

Then I can click on the gizmo item and the folder opens in Windows 7.

But after a while, even if I click I don't get the opening. Gizmo tells me the item is "used 6 times" (for example).

But if I use the "Open Target folder" it works perfectly.

Any idea what's going on?
Thanks
View user's profileSend private message
Logan Mueller
Support

Joined: 16 Nov 2003
Posts: 565
Reply with quote
Is it a system or virtual folder? It should work, but I'm just curious.

_________________
Support is provided as a convenience to our users. We make no guarantees in the timeliness and accuracy in our responses. We reserve the right to refuse service to anyone.
View user's profileSend private messageVisit poster's website
James Frye


Joined: 25 Jul 2010
Posts: 1
Reply with quote
I hate to dredge up a very old post, but this came up in my search...

If I click on a link to open a folder (both virtual and directly linked) it opens the folder with no issue. If I click on the link again, it minimizes the folder to somewhere (not to my win taskbar). Clicking on the folder icon again does nothing.

Lenovo W510
Intel Core i7
4 GB RAM
Win 7 Enterprise, complete with updates

Is there something I'm missing?

Thanks for any help,

James
View user's profileSend private message
Gizmo open folder
All times are GMT - 8 Hours  
Page 1 of 1  

  
  

 Reply to topic